уторак, 19. јун 2018.

Kolač sa malinama, Nut Enough Cocoa Hazelnut Addicted kremom i lešnicima

Kolač sa malinama, Nut Enough Cocoa Hazelnut Addicted kremom i lešnicima
Kolač sa malinama, Nut Enough Cocoa Hazelnut Addicted kremom i lešnicima

Ovaj kolač će vas očarati, prvenstveno svojim ukusom, a onda i svojom jednostavnošću, ali i izvrsnim Nut Enough kremom od kakaa i lešnika, ludo ukusnim, kremastim i punog ukusa. Pa evo nekoliko reči o ovom proizvodu. Ima ih zapravo tri, ali u ovom receptu predstavljamo prvi od tri krema, Nut Enough Cocoa Hazelnut Addicted ha kakaom i lešnicima, a u nekim narednim postovima u planu je predstavljanje i preostala dva proizvoda umešana u neka nova primamljiva slatka  zadovoljstva. Pored primene u ovom receptu, možete ga koristiti kao namaz sa palačinkama, uštipcima itd. Zaista, nešto potpuno novo i zaista kvalitetno na našem tržištu, što vam od srca preporučujem.

Nut Enough kremovi su kremovi bez veštačkih aroma i konzervanasa i potpuno su prirodni. Sadrže visok procenat koštunjavog voća koji se melju kamenom u najfiniju kremastu strukturu. Svi sastojci su proverenog kvaliteta, a ukus je zaista božanstven. Rekla bih da je kremastiji i boljeg ukusa od Nutele. Da se svakoj teglica krema maksimalo posvetilo, osetićete i sami.

Kremovi dolaze u tri ukusa u teglicama od po 200 grama, i to:

· NUT ENOUGH COCOA HAZELNUT ADDICTED – krem od lešnika i kakaoa (600 din)
· NUT ENOUGH PISTACHIO HYPNOTHISED – krem od pistaća (700 din)
· NUT ENOUGH COCONUT OBSESSED – krem od kokosa i lešnika (600 din)
 
Namenjeni su svim ljubiteljima ovakvih vrsta kremova, a ovaj neodoljivi krem trenutno možete kupiti samo online, putem Facebook stranice ili instagram stranice, koje se nalaze ispod, kao i broj telefona.


Facebook: @simplynutenough
Instagram: @nut_enough
Telefon: 063 / 705 13 85; 064 / 499 21 81

Nut Enough - Cocoa Hazelnut Addicted krem
Za ovaj recept potrebno je:
500 gr malina
200 gr (jedna teglica) Nut Enough Cocoa Hazelnut Addicted krema (ukoliko vam je ponestalo Nut Enough krema, koristite 150 gr otopljene crne čokolade)
200 gr maslaca
150 gr šećera
2 vanilini šećera
malo soli
4 jaja
300 gr brapna
100 gr mlevenih lešnika
3 kašičice praška za pecivo
70 ml mleka

Priprema:
Maline oprati i očistiti, ili otopiti ako ih koristite iz zamrzivača i rernu zagrejati na 180 C.
Omekšali maslac malo izmiksati mikserom, pa dodati šećer, vanilin šećer i porstohvat soli i nastaviti sa mešanjem mikserom dok se ne dobije glatka masa. Dodati jaje po jaje i dalje mutiti. Usuti sadržaj teglice (ili otopljenu čokoladu na pari) i opet izmiksati dok se masa ne sjedini. U drugoj posudi pomešti brašno, mlevene lešnike i prašak za pecivo, pa zajedno sa mlekom dodavati u masu od maslaca, šećera i jaja.
2/3 pripremljene mase za testo usuti u okrugli pleh prečnika 26 cm koji je obložen masnim papirom. Maline rasporediti preko smese i premazati ostatkom mase. Peći u zagejanoj pećnici oko 60 minuta.
Kolač izvaditi iz rerne i ostaviti ga da se malo prohladi pa zatim izvaditi iz kalupa i staviti na rešetku. Kada se ohladio posuti ga prah šećerom i ukrasiti ga listićima nane ili matičnjaka.

Kolač sa malinama, Nut Enough Cocoa Hazelnut Addicted kremom i lešnicima


Kolač sa malinama, Nut Enough Cocoa Hazelnut Addicted kremom i lešnicima

1 коментар: