среда, 19. април 2017.

Pileća čorbica

Pileća čorbica by Silvanine kulinarske čarolije
Evo jednog recepta za hladne dane koji su nam stigli. Topla pileća čorbica koja greje, leči i teši. Uskoro stiže i recept za okrepljujuću pileću supu.

Za ovaj recept je potrebno:
koren peršunam
manji koren paštrmaka
2 veće šargarepe
100 gr kupusa
1 manja paprika
2 mala krompira
So, vegeta, biber u zrnu
Peršunov list
Pileća leđa

Priprema:
Sve sajstojke iseckati i dodavati sledećim redom. Na ulju prodinstati luk, pa nakon toga dodati šargarepu i koren peršuna i paštrmaka malo, nakon toga dodati papriku i dinstati uz dodavanje vode. Dodati pileća leđa i naliti vodom, staviti vegetu, so, nekoliko zrna bibera, iseckan kupus i krompir i kuvati na lagnoj vatri sat do sat i po.

Нема коментара:

Постави коментар